Skip to content Skip to footer

Elephants én GhostWalk samen in De Stilte

Elephants
Centraal in Elephants van Teater ’77 staan Janet, Kees en Arianne. Drie mensen in gevecht met zichzelf en met hun omgeving. Voor hun eigen veiligheid en die van anderen zijn ze nu opgenomen in een psychiatrische inrichting.

Regie en tekst: Rex Staneke
Spelers: Annemarie Mastenbroek, Paula van Dijken en Sjoerd van Gurp

Ghost Walk
De familie Kessels runt al generaties lang een spookhuis op de kermis, Ghost Walk. Dit familiebedrijf is nu in handen van Harry maar ook zijn zoon Richard, zijn dochter Patricia en Richard’s vrouw Vera werken in het bedrijf. Vera heeft er moeite mee om haar plek te vinden binnen het gezin. De gezinsleden zijn, op zijn zachtst gezegd, gesloten en het feit dat Vera niet uit een kermisfamilie komt helpt geenszins. Ze krijgt meer en meer het gevoel dat er iets onder de oppervlakte broeit. Vooral het onderwerp ‘ma’ (die haar gezin in de steek liet) ligt erg gevoelig. Maar familie steunt elkaar, wat er ook gebeurt.

Regie: Angie Cotrotsos, Reginald Kluijtmans
Tekst: Angie Cotrotsos met medewerking van Anneke Cotrotsos & Chris Rovers
Spelers: Karin Baggerman, Jannos Groffen, Ton Peijnenborg en Joska Rombouts

Elephants én GhostWalk

Op vrijdag 22 november 2013 staan Teater ’77 en De Boulevard All Stars samen garant voor een mooie toneelavond.

De voorstellingen Elephants en GhostWalk die tijdens het Theaterfestival Breda gespeeld zijn waren zo’n groot succes dat ze nu éénmalig in reprise gaan.

RegisseurRex Staneke / Angie Cotrotsos, Reginald KluijtmansSpelersPaula van Dijken, Annemarie Mastenbroek en Sjoerd van Gurp. Karin Baggerman, Jannos Groffen, Ton Peijnenborg en Joska RomboutsData22 november 2013PlaatsDe Stilte, Markendaalseweg 75A BredaShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.