Skip to content Skip to footer

Walvismuziek

“Wij denken nogal gemakkelijk van onszelf dat de manier waarop wij met onze omstandigheden omgaan, dat dat niet goed is. Maar dat heeft niks te maken met goed of niet goed.
Het hoort gewoon bij ons
Zoals de strepen horen bij de tijger
en de slurf
bij de stofzuiger”

Walvismuziek is een gespeelde vertelling die de verbeelding aanspreekt, met een verhaal dat de verbeelding te boven gaat.
Het stuk is een bewerking van de roman ‘She’s come undone’ van Wally Lamb.
Met dank aan: Fontys Academie voor Drama Tilburg.

Teater ’77 is uitgenodigd om Walvismuziek te spelen op het Stormfestival van de Fontys Academie voor Drama, op zondag 21 juni om 13.00 uur in Theater De NWE Vorst in Tilburg.

Walvismuziek

Walvismuziek is aangrijpend en humoristisch verteltheater over een vrouw die in haar geheugen weer kind wordt. Dolores weet hoe weerbarstig, bitter of zuur het leven kan zijn, maar toch komt zij stralend vertellen hoe de vork in de steel zit. Een voorstelling als mooie muziek, maar die gaandeweg een immens verdriet laat weerklinken.

RegisseurMieke Bastiaansen regisseurAuteurPeter de Graef, tekst bewerkt door Mieke BastiaansenSpelersIrma Dekker, Bernadette van den Driest, Jan Mus, Kirsten van Oijen en Marte van de WouwData17, 18, 19 en 24, 25 april en 7 mei 2009PlaatsTeater '77, Markendaalseweg 75 &Theater De NWE Vorst, TilburgShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.