Skip to content Skip to footer

Merlijn

Voor het twintigjarige jubileum van Teater ’77 wordt groots uitgepakt, in samenwerking met het koor de Baronica’s onder leiding van Ingrid Folst en een orkest onder leiding van Martin Cornelissen die tevens de muzikale arrangeur is. Marion Rodie neemt de choreografie voor haar rekening en daarnaast helpen scoutingtroepen uit de regio met de opbouw van het decor.

Merlijn handelt over het democratische ideaal van Merlijn die de tafelronde opricht met aan het hoofd koning Arthur. Hij brengt de ridders ertoe om samen voor één gemeenschappelijk belang te strijden, maar de persoonlijke belangen die meespelen in de driehoeksverhouding van Arthur, koningin Ginevra en heer Lancelot ondermijnen dit en zorgen voor de onafwendbare ondergang.

Merlijn

Jubileumvoorstelling voor 20-jarig bestaan van Teater ’77

RegisseurPaul TerwijnAuteurTankred DorstSpelersLian van der Borst, Jerom Bunnink, Jaap Ham, Petra Hondius, Johan Huybregste, Addie Lambregts, Jean-Paul Leijten, Raymon Meur, Marleen Neven, Marga Peters, Rob Wilting, John ZeebregtsData1997PlaatsZaal 77, Markendaalseweg 75, BredaShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.