Skip to content Skip to footer

Hoop

HOOP vertelt het verhaal van Leentje de Weerd en haar zoon Sjoerd. Sjoerd, een man van bijna 50 jaar, woont nog altijd thuis bij zijn moeder. Samen met hun bijzondere dochter en zus Paula slijten ze de dagen van hun uitzichtloze leven in de beklemmende huiskamer van hun woning, troost zoekend in God, porseleinen beeldjes en toastjes met smeerkaas.

Zij zijn niet bij machte iets aan hun leven te veranderen. Ook Jasper, een vriend van Sjoerd, kan de verveling niet verdrijven. Wanneer er op een dag een man met zijn mooie dochter Annie naast hen komt wonen lijkt er zowel voor Leentje als voor Sjoerd hoop op een nieuwe toekomst te gloren.

Sjoerd: “Je hebt nota bene met je hele ziel en zaligheid mijn toekomst zitten uitstippelen, dat je het zure heen en weer krijgt in je strottenhoofd.”

Muziek: Trio Nelis de Jong
Decor: Jan Bruneau

Hoop is een voorstelling voor 12 jaar en ouder.

Een teaser van deze voorstelling was te zien tijdens de Cultuurnacht op 23 januari 2015.

Hoop

Een genadeloos portret van een moeder en zoon verwikkeld in een strijd op leven en dood.

RegisseurClaudia MaserAuteurMichelle van DaalhoffSpelersDennis van Tilborg, Esther Scheefhals, Lonneke Verhaart, Esther en Thieu de GroenData26, 27, 28 februari, 5, 6, 7, 8 maart 2015PlaatsMarkendaalseweg 75, BredaShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.